Zandverstuiving | Rosmalen

Zoals de naam al doet vermoeden is de zandverstuiving vergelijkbaar met de Loonse en Drunense duinen, of de Bedafse bergen.

Wat wél uniek is, is de eenvoudige manier waarop je toegang hebt tot deze prachtige vlakte. Je parkeert je auto op de carpoolplaats, let extra goed op met oversteken en je bent er. Ondanks dat het op de kaart een vrij kleine zandverstuiving is, is hij meer dan groot genoeg voor een ontspannen wandeling of een fotoshoot.

De zandverstuiving is onderdeel van het (veel grotere) natuurgebied De Hooge Heide. Doordat er veel zorginstellingen in het gebied liggen zijn de verschillende natuurgebieden (over het algemeen) goed bereikbaar door minder validen, iets dat altijd handig is!

 

Zoals ik ook in de video al laat zien, is de ingang van het gebied niet te missen dankzij het wiel van Armando. Armando was een onderscheiden kunstenaar, die niet alleen ridder in de orde van Oranje was, maar ook de winnaar van het “Lelijkste kunstwerk van Nederland". Daar trek ik verder maar geen conclusies uit…

 
 

Weet jij nog een lokatie voor een fotoshoot die ik nog niet ken? Laat het me dan weten! Ik leer graag nieuwe mensen en plaatsen kennen. Zin gekregen in een fotoshoot? Ook dan mag je contact met me op nemen, graag tot snel!