Fotoshoot op de Strabrechtse Hei, bij de Schaapskooi in Heeze

Zoals je misschien wel weet maak ik regelmatig een blogpost over lokaties waar ik graag kom om foto’s te maken. Dit is handig voor mensen die een fotoshoot boeken, en willen weten waar we naartoe kunnen. Ook mensen die graag wandelen in de natuur en leuke plekker willen vinden komen hier terecht, net als mede-fotografen die op zoek zijn naar de beste plekjes. Leuk dat jullie er zijn!

 
 

De Strabrechtse Heide is een favoriet in de omgeving, niet gek, want de heide is enorm groot en bedekt een gebied van ruim 1500 hectare, terwijl hij vernoemd is naar een piepklein gehucht dat opgeslokt is door Heeze, Strabrecht.

 
 

We parkeren bij de natuurpoort “De Plaetse”, maar iedereen noemt dit de schaapskooi. Bij de schaapskooi, een schuur van Staatsbosbeheer, ligt een prachtig pad om foto’s te maken. Ook is er een vlonder, een kabouterpad voor de allerkleinsten, een speeltuin en natuurlijk de heide zelf. Ideaal dus om een klein rondje te lopen. Ook is er horeca aanwezig, en een insectentuin. Zo kan je dus ook voor, of na de fotoshoot fijn rond blijven hangen en misschien een glaasje ranja drinken.

 




Tijdens de fotoshoot lopen we alle bovengenoemde plekken langs, ze liggen relatief dicht bij elkaar dus we hebben geen wandelschoenen nodig, enkel goede zin. Mocht je interesse hebben om ook een fotoshoot bij mij te boeken, neem dan geruct contact op.

 
 
Sven LangebergComment