Verbind generaties met een uniek generatieportret!

Hey allemaal, Sven hier! Vandaag wil ik het met jullie hebben over iets dat vaak voorkomt, maar waar ik het nog niet op mijn website over heb gehad: generatieportretten.

Stel je voor: een prachtige foto waar alle belangrijke mensen in je leven samen te zien zijn. Ouders, kinderen, kleinkinderen - vastgelegd in een tijdloze afbeelding die de band tussen generaties laat zien. Dat is precies wat een generatieportret is.

Bij mij in de studio creëren we deze bijzondere portretten. In plaats van iedereen tegelijk op de foto te zetten, maak ik individuele portretten die ik vervolgens tot één geheel combineer. Zo krijgt iedereen de aandacht die ze verdient en hoeven we ons geen zorgen te maken over knipperende ogen of ongemakkelijke poses.

Zwarte kleding is handig,maar geen harde eis, misschien heb je liever allemaal een leuke witte blouse aan?

Het resultaat? Een kunstwerk dat generaties lang gekoesterd zal worden. Perfect om boven de bank te hangen, cadeau te doen aan opa en oma, of gewoon een ereplaats te geven in jullie huis.

Enthousiast geworden? Generatieportretten zijn geschikt voor iedereen! Ben je gezegend met vier generaties onder één dak? Of wil je juist een portret met je gezin vastleggen? Alles is mogelijk.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Samen creëren we een onvergetelijke herinnering die jullie generaties lang zal verbinden!



Oh, en voor de liefhebbers heb ik een video waarin ik uitleg hoe je zo’n generatieportret maakt in Photoshop, dan kan je het zelf ook proberen. Succes!

Sven Langeberg legt uit hoe je eenvoudig in Photoshop een geeratieportret kan maken met foto’s van je gezin