De Malpie in Valkenswaard

Ik spreek graag bij de malpie af, het is een prachtige plek, heel erg groot en tegelijkertijd is er ook een hele fijne kleine wandelroute, die we tijdens een fotoshoot van ongeveer een uurtje kunnen lopen.




We spreken af op de parkeerplaats in het bos. Hij staat aangegeven op Google Maps, maar het is wel handig om te weten: Je rijdt voorbij kinderdagverblijf de Boer, langs de watermolen, over de brug, en volgt het asfalt. Na honderd meter veranderd het asfalt in een zandpad, blijf dit volgen, je rijdt nu naast het fietspad. het eindigt op een rotonde, waar ook de parkeerplaats is. Let wel: op zondag is het hier heel erg druk ;-)


We lopen een rondje door het bos, dat is altijd erg mooi, en ondertussen houden we de kinderen bezig, gelukkig is er in een bos altijd genoeg te doen. De Malpie staat vooral bekend om haar heide, vanaf de parkeerplaats kunnen we eenvoudig het fietspad volgen om hier uit te komen, of we kiezen voor een mooie ronde om het water heen en hebben voldoende variatie om ons heen.


Weet jij nog meer leuke plekken om rondom Valkenswaard af te spreken voor een fotoshoot? Laat het me weten!

Sven LangebergComment