De zandafgraving in Bakel

Vlakbij Bakel ligt een verborgen juweeltje - een plek van pure schoonheid. Gelegen naast de golfbaan is deze idyllische omgeving perfect voor een boeiende fotoshoot. De charme komt van een prachtig kunstmatig meer (de zandafgraving), dat het omliggende panoramische uitzicht weerspiegelt in het kristalheldere water. De rustige ambiance en zachte rimpelingen creëren een ideale sfeer om momenten van rust en harmonie vast te leggen.

Naast het glinsterende meer ligt een klein bos dat een vleugje mystiek en eigenzinnigheid toevoegt aan de scène. Zonlicht filtert door het weelderige gebladerte en werpt een gedempte gloed op de bosgrond. Deze combinatie van het meer en het bos creëert een speeltuin voor fotografen en nodigt hen uit om verschillende thema's te verkennen en een reeks boeiende opnamen te maken.





Het is hier fijn wandelen en foto’s maken en dat zie je. Hier kan je heerlijk een fotoshoot met je kinderen doen. De voeten in het water, spelen in het zand rennen door de hei of verstoppen in het bos, het kan allemaal. Parkeren is eenvoudig mits je het eenmaal gevonden hebt. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 3 minuten lopen voordat je het water ziet, dus ook met jonge kinderen is dit eenvoudig te doen!

Alle foto’s hierboven en hieronder zijn hier gemaakt, door mij natuurlijk ;-)

 

Kom je uit de buurt van Gemert-Bakel? Dan is dit een handige plek om af te spreken! Ook kom ik hier regelmatig met klanten die uit de buurt van Venray of Venlo komen, dit is namelijk halverwege mijn startlokatie en dus een ideale plek om elkaar in het midden tegen te komen.

 

Helaas is zwemmen niet toegestaan hier, waarschijnlijk vanwege het onvoorspelbare karakter van de bodem, die nog regelmatig weggezogen wordt om vervolgens als grind doorverkocht te worden. Je kan natuurlijk wél je schoenen uittrekken, de broek iets oprollen en rennen door de waterlijn, dat levert meteen hele leuke foto’s op ;-)

Wil je ook leuke foto’s maken op deze prachtige plek in Bakel? Klik dan hier om contact op te nemen.