Vijf fotoshoots in 5 minuten

Een maandje geleden had ik het heel erg druk. Zoals iedereen weet was de zomer van 2020 voornamelijk in de ban van de corona epidemie, maar eind augustus was er voor iedereen weer tijd en ruimte om weer eens wat leuke dingen te doen - zoals een fotoshoot!-

Doordat je bij een fotoshoot toch geen fysiek contact hebt en eenvoudig afstand kan bewaren waren er geen bezwaren en ben ik vol goede moed op pad gegaan!

Via het prachtige natuurgebied Groot Speijck in Oirschot, naar een verborgen parel van natuur en water in Waalwijk. Eenmaal klaar ben ik op mijn reserveschoenen naar het hart van Tilburg gegaan, om daar in het wandelbos ook een hele mooie fotoshoot te houden. Uiteindelijk eindigde de middag in een mooi gebied bij Achtmaal. Daar was niet alleen het plaatselijke ven helemaal uitgedroogd en leeg, ook de accu van mijn telefoon was leeg, waardoor ik op mijn richtingsgevoel moest vertrouwen om weer thuis te komen…

Eenmaal thuis heb ik mijzelf en de telefoon weer opgeladen en begon ik aan mijn laatste shoot, bij kasteel Henkenshaege in Sint-Oedenrode. Tijdens het gouden uur van de zonsondergang heb ik daar gezellig een familie shoot gehouden tot de zon helemaal onder was. Iedereen ging tevreden in het donker naar huis, waar ik aan de slag ben gegaan met de nabewerking van de foto’s .

Ik heb wel vaker drukke dagen met meerdere shoots, alleen plan ik mijn reistijd dan wat beter. Ik zal heus vaker vijf shoots op één dag doen, maar misschien neem ik dan een chauffeur mee!